ReECON

International Conference of Renewable Economics
7
Feb

Znanstveno-stručna konferencija International Conference on Renewable Economics ReECON

Veleučilište Baltazar Zaprešić u suradnji s Veleučilištem u Virovitici i Faculty of Business Management iz Litve organizira znanstveno-stručnu konferenciju International Conference on Renewable Economics ReECON koja će se održati u Biogradu na Moru od 20. do 22. listopada 2021. godine.

Konferencija ReECON je znanstveno-stručnog karaktera te će pokrivati aspekte znanstvenih i stručnih istraživanja iz područja:

  • održivi gospodarski razvoj,
  • turizam za novo desetljeće,
  • digitalne tehnologije,
  • suvremeni menadžerski izazovi,
  • nove paradigme u javnim politikama,
  • razvoj ruralne ekonomije i značaj regionalnog razvoja.

Cilj konferencije je okupiti znanstvenike i stručnjake iz različitih područja poslovne ekonomije, turizma, informatike, javnih politika, ruralnog i regionalnog razvoja te ostalih povezanih područja u svrhu donošenja zaključaka i preporuka za poticanje održivog načina poslovanja u dinamičnom okruženju, unapređenje poslovne klime te jačanje otpornosti gospodarstva u cjelini.

Potrebu za organiziranjem konferencije prepoznali smo kao važan korak u definiranju budućih prilika i smjernica u kontekstu održivosti poslovanja, ali i izazova na koje će se nastojati odgovoriti kroz spomenuti doprinos.

Konferencija se organizira pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

en_GBEN